51303793-050 νέα προϊόντα καλωδίων Honeywell όρου καλωδίων καθορισμένα την περιστροφή Γ 3906 τον ελεγκτή

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: Honeywell
Αριθμό μοντέλου: 51303793-050
Ποσότητα παραγγελίας min: PC 1
Τιμή: USD
Χρόνος παράδοσης: 3-5 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T
Όρος: Αρχικός νέος Εξουσιοδότηση: 12 μήνες
Όρος ναυτιλίας: DHL/TNT/UPS/FEDEX κ.λπ.
Υψηλό φως:

καλώδιο οπτικών ινών

,

MC pdoy22

Τηλεγράφηση οπτικών ινών

Η εισαγωγή τύπων και τρόπων καλωδίων οπτικών ινών αυτό το τμήμα περιγράφει τα μεγέθη των εγκεκριμένων καλωδίων οπτικών ινών και τις τροπικές ιδιότητές τους. Τύποι οπτικής ίνας υπάρχουν δύο τύποι καλωδίων του (FO) οπτικών ινών που χρησιμοποιούνται στις μεταδόσεις στοιχείων. Αυτοί είναι πολυ τρόπος το (MM) και ενιαίος τρόπος το (SM). Αυτούς τους όρους αναφέρετε στο πώς το φως ταξιδεύει κάτω από το καλώδιο. Οι ΚΚ χρησιμοποιούν τις πολλαπλάσιες πορείες, ή τους τρόπους, ενώ SM χρησιμοποιεί έναν ενιαίο τρόπο. Λόγω της κατασκευής των συστατικών, συμπεριλαμβανομένων των πηγών φωτός οι ίδιοι, SM έχει το μεγαλύτερο εύρος ζώνης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις μεγαλύτερες αποστάσεις από τους ΚΚ FO. Δεδομένου ότι το κόστος της σχετικής ηλεκτρονικής μειώνεται, SM γίνεται περισσότερο το καλώδιο των FO της επιλογής για τα δίκτυα υψηλής επίδοσης. Οι ΚΚ έρχονται σε 2 διαμέτρους που είναι 62,5 και 50 µm. Αυτό αναφέρεται στη διάμετρο «πυρήνων», ή το κέντρο του οπτικού σκέλους. Αυτός ο αριθμός ακολουθείται από το α/και έναν άλλο αριθμό, που γράφονται ως 62.5/125. Αυτό δείχνει μια ίνα με μια διάμετρο πυρήνων 62,5 µm και μιας «επένδυσης» ή την εξωτερική διάμετρο επιστρώματος 125 µm. Η επένδυση είναι τι κρατά πραγματικά το φως στον πυρήνα της ίνας. SM η ίνα είναι χαρακτηριστικά 8.3/125 µm. Οι 50 ΚΚ µm προορίστηκαν να αυξήσουν το εύρος ζώνης των ΚΚ ακόμα επιτρέποντας τη χρήση της ηλεκτρονικής ΚΚ. Δεδομένου ότι το κόστος όλων των απόψεων της εγκατάστασης SM έχει πέσει, η ίνα SM πρέπει να είναι η ίνα της επιλογής για τις νέες εγκαταστάσεις. Εάν υπάρχει εξοπλισμός κληρονομιών που απαιτεί τους ΚΚ FO, ένα υβριδικό καλώδιο που περιέχει και SM και τους ΚΚ FO πρέπει να εξεταστεί. Καλώδιο Jacketing των FO ακριβώς όπως υπάρχουν διαφορετικοί τύποι χάλκινων καλωδίων ScTP, υπάρχουν διαφορετικοί τύποι κατασκευών καλωδίων των FO και jacketing υλικών. Γενικά, υπάρχουν τρεις κατηγορίες καλωδίων. Αυτοί είναι: • Έξω από το καλώδιο εγκαταστάσεων • Εσωτερικό/υπαίθριο καλώδιο • Μέσα στο καλώδιο εγκαταστάσεων, που περιλαμβάνουν οι εκδόσεις ολομέλειας και μετωπών έξω από το καλώδιο εγκαταστάσεων προορίζονται μόνο για τη χρήση έξω από τα κτήρια και δεν είναι μια απαριθμημένη συνέλευση από NEC για τη χρήση στο εσωτερικό. Το σακάκι του αποτελείται συνήθως από το πολυαιθυλένιο το (PE) και μπορεί να περιλάβει μεταλλικό. Ανά άρθρο 770,113 ένα μη καταχωρημένο καλώδιο μπορεί να διαπεράσει ένα κτήριο ένα μέγιστο 50 " (15 μ) προτού να πρέπει να ολοκληρωθεί, συνδεμένος σε ένα απαριθμημένο καλώδιο, ή εσωκλειόμενος στον αγωγό. Αυτό είναι το ανθεκτικότερο των τριών τύπων σακακιών.

 

 

Η εσωτερική/υπαίθρια τηλεγράφηση έχει έναν τύπο σακακιού που είναι UL που απαριθμείται για την εσωτερική μετώπη και την υπαίθρια χρήση, αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε έναν εναέριο χώρο ολομέλειας. Αυτός ο τύπος να τηλεγραφήσει έχει χαρακτηριστικά ένα σακάκι πολυβινυλικού χλωριδίου (PVC) με τους σταθεροποιητές του υπεριώδους (UV), και θα περιλάβει επίσης κάποιος τύπος εμποδίζοντας ένωσης νερού για να επιτρέψει σε το για να χρησιμοποιηθεί έξω. Αυτό θεωρείται ένα μεσαίας ισχύος καλώδιο και καλύπτει τις απαιτήσεις NEC του άρθρου 770 εφ' όσον ταξινομείται το περιβάλλον οικοδόμησης ως μετώπη σε αντιδιαστολή με μια ολομέλεια. Μέσα στις εγκαταστάσεις το καλώδιο μπορεί να είναι μια ουσιαστική συνέλευση, αλλά δεν θεωρείται τόσο τραχύ όσο αληθινές εξωτερικές εγκαταστάσεις ή εσωτερικό/υπαίθριο το καλώδιο. Ένα εσωτερικό σακάκι καλωδίων εγκαταστάσεων είναι χαρακτηριστικά είτε PVC είτε τεφλόν, για εκτιμημένες τις ολομέλεια εφαρμογές, και συνήθως δεν περιέχει οποιουσδήποτε εμποδίζοντας μηχανισμούς νερού. Όλοι οι τύποι είναι συνήθως διαθέσιμοι στις διαφορετικές armoring διαμορφώσεις, ανάλογα με τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις περιοχών. Είναι σημαντικό να είναι προσεκτικό να στηρίξει τις απαιτήσεις κατά το χρησιμοποίηση του θωρακισμένου καλωδίου.


 

Co. τεχνολογίας Ironman, ΕΠΕ

 

Περίπου εμείς:

Ειδικευόμαστε στα μέρη αυτοματοποίησης και τους βιομηχανικούς ελέγχους, PLCS, το DCS, την ενότητα/τον πίνακα, την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, τον ελεγκτή, κ.λπ. Διατηρούμε έναν κατάλογο των νέων και ξεπερασμένων μερών που χρησιμοποιούνται σε όλους τους τομείς της κατασκευής και των βιομηχανικών τομέων.

 


Χαρακτηρισμένο εμπορικό σήμα:
● HONEYWELL ● ΑΒ ● OMRON ●SIEMENS ●SCHNEIDER

ΔΗΛΏΝΩΝ ● ●MTL ● Γερμανία ● ROSEMOUNT● ABB ●And πολύ περισσότεροι!


 

ΝΕΟΣ HONEYWELL 51303793-050 ΕΛΕΓΚΤΉΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΉΣ Γ 3906 ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟΣ

Χρονική ανοχή: 3-5 ημέρες

Νέος με την εξουσιοδότηση ενός έτους

 

 

 

 

 

Έχουμε την καλή τιμή στο PLC αβ, το PLC Omron και Honeywell C200, C300, τον πρότυπο αριθμό τέτοιοι όπως TC/TK/MC/CC/511/512/513/514 και μερικά αγαθά σειράς FC,
Εάν έχετε άλλη έρευνα, pls αισθανθείτε ελεύθερος να με ενημερώσει.
 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613510133539

WhatsApp : +8613510133539