51204037-015 καθορισμένη περιστροφή καλωδίων προϊόντα 12 μηνών εξουσιοδότησης Honeywell καλωδίων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: Honeywell
Αριθμό μοντέλου: 51204037-015
Ποσότητα παραγγελίας min: PC 1
Τιμή: USD
Χρόνος παράδοσης: 3-5 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T
Όρος: Αρχικός νέος Εξουσιοδότηση: 12 μήνες
Όρος ναυτιλίας: DHL/TNT/UPS/FEDEX κ.λπ.
Υψηλό φως:

καλώδιο οπτικών ινών

,

MC pdoy22

Co. τεχνολογίας Ironman, ΕΠΕ

 

Περίπου εμείς:

Ειδικευόμαστε στα μέρη αυτοματοποίησης και τους βιομηχανικούς ελέγχους, PLCS, το DCS, την ενότητα/τον πίνακα, την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, τον ελεγκτή, κ.λπ. Διατηρούμε έναν κατάλογο των νέων και ξεπερασμένων μερών που χρησιμοποιούνται σε όλους τους τομείς της κατασκευής και των βιομηχανικών τομέων.

 


Χαρακτηρισμένο εμπορικό σήμα:
● HONEYWELL ● ΑΒ ● OMRON ●SIEMENS ●SCHNEIDER

ΔΗΛΏΝΩΝ ● ●MTL ● Γερμανία ● ROSEMOUNT● ABB ●And πολύ περισσότεροι!


HONEYWELL 51204037-015 ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ περιστροφή Α ΚΑΛΩΔΙΩΝ νέα στο καλώδιο PLC αποθεμάτων

 

Χρονική ανοχή: 3-5 ημέρες

Νέος με την εξουσιοδότηση ενός έτους

 

51204037-015 καθορισμένη περιστροφή καλωδίων προϊόντα 12 μηνών εξουσιοδότησης Honeywell καλωδίων 0

 

Η εξωτερική εγκατάσταση των βρυσών UCN, συνεχιζόμενη προστατεύει τις βρύσες από τις φυσικές βρύσες ζημίας πρέπει να προστατευθεί έτσι ώστε δεν δεν χρησιμοποιούνται σωστά με την πρόσκρουση ή από την έκθεση στα στοιχεία όπως το νερό και το φως του ήλιου. Επιτρέψτε τη δρομολόγηση των καλωδίων πτώσης στις συσκευές δικτύων όταν εγκαθίστανται οι βρύσες UCN εξωτερικός σε μια περίφραξη που περιέχει τη συσκευή δικτύων, τα καλώδια πτώσης πρέπει να καθοδηγηθούν στην περίφραξη. Εκείνο το μήκος καλωδίων δεν μπορεί να υπερβεί 50 μέτρα (164 πόδια). Επιτρέψτε τις περιττές διαδρομές καλωδίων τις χωριστές πορείες για το περιττό Α και τα καλώδια πτώσης Β πρέπει να εξεταστούν εάν είναι σε μια επικίνδυνη θέση όπου μπορούν να βλαφθούν.

 

Η εσωτερική εγκατάσταση των βρυσών UCN ρίχνει τις βρύσες μπορεί να τοποθετηθεί στα συνημμένα TDC 3000X είναι εκεί διάφορες μέθοδοι τις βρύσες UCN σε μια περίφραξη συσκευών δικτύων, όπως ένα προηγμένο γραφείο διευθυντών διαδικασίας ή το γραφείο που περιέχει μια ενότητα το (NIM) διεπαφών δικτύων. Τα ειδικά να τοποθετήσουν βρυσών υποστηρίγματα είναι διαθέσιμα σε μια εξάρτηση που περιλαμβάνει τις βρύσες UCN. Οι βρύσες Preinstalled και τα καλώδια πτώσης τα γραφεία που περιέχουν τη συσκευή δικτύων μπορούν επίσης να διαταχτούν με τις βρύσες και τα καλώδια πτώσης εγκατεστημένες ήδη. Οι βρύσες UCN που εγκαθίστανται στις πλευρές του σχήματος 5-3 γραφείων PM/APM παρουσιάζουν την εγκατάσταση των βρυσών UCN στα υποστηρίγματα που συνδέονται με τα κεντρικά διαγώνια μέλη στο δικαίωμα και τις αριστερές πλευρές του διευθυντή διαδικασίας ή του προηγμένου γραφείου διευθυντών διαδικασίας. Το καλώδιο Α κορμών UCN συνδέει με τη βρύση καλωδίων κορμών αριστερών πλευρών και το καλώδιο Β κορμών συνδέει με τη βρύση καλωδίων κορμών δεξιά πλευρών.

 


 

Έχουμε την καλή τιμή στο PLC αβ, το PLC Omron και Honeywell C200, C300, τον πρότυπο αριθμό τέτοιοι όπως TC/TK/MC/CC/511/512/513/514 και μερικά αγαθά σειράς FC,
Εάν έχετε άλλη έρευνα, pls αισθανθείτε ελεύθερος να με ενημερώσει.
 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613510133539

WhatsApp : +8613510133539