51195153-901 το καλώδιο πτώσης Ucn στερεού υλικού εξουσιοδότησης ενός έτους πείθει Honeywell

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: Honeywell
Αριθμό μοντέλου: 51195153-901
Ποσότητα παραγγελίας min: PC 1
Τιμή: USD
Χρόνος παράδοσης: 3-5 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T
Όρος: Αρχικός νέος Εξουσιοδότηση: 12 μήνες
Όρος ναυτιλίας: DHL/TNT/UPS/FEDEX κ.λπ.
Υψηλό φως:

καλώδιο οπτικών ινών

,

MC pdoy22

Co. τεχνολογίας Ironman, ΕΠΕ

 

Περίπου εμείς:

Ειδικευόμαστε στα μέρη αυτοματοποίησης και τους βιομηχανικούς ελέγχους, PLCS, το DCS, την ενότητα/τον πίνακα, την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, τον ελεγκτή, κ.λπ. Διατηρούμε έναν κατάλογο των νέων και ξεπερασμένων μερών που χρησιμοποιούνται σε όλους τους τομείς της κατασκευής και των βιομηχανικών τομέων.

 


Χαρακτηρισμένο εμπορικό σήμα:
● HONEYWELL ● ΑΒ ● OMRON ●SIEMENS ●SCHNEIDER

ΔΗΛΏΝΩΝ ● ●MTL ● Γερμανία ● ROSEMOUNT● ABB ●And πολύ περισσότεροι!


Το νέο ΚΑΛΏΔΙΟ UCN καλωδίων πτώσης Honeywell 51195153-901 UCN ΠΕΊΘΕΙ

Χρονική ανοχή: 3-5 ημέρες

Νέος με την εξουσιοδότηση ενός έτους

 

 

Το καλώδιο ένα κορμών UCN δύο ομοαξονικών καλωδίων, υπέδειξε το Α ή το Β, τα οποία παρέχουν τα μέσα μετάδοσης για το UCN. Το καλώδιο κορμών αποτελείται από τα τμήματα που συνδέονται με UCN τις βρύσες.

 

UCN τηλεγραφεί το Α ένα από ένα περιττό ζευγάρι των ομοαξονικών καλωδίων κορμών UCN που καθοδηγούνται διαφορετικά για να μειώσουν τη δυνατότητα της ταυτόχρονης ζημίας στα καλώδια Α και Β.

 

Καλώδιο Β UCN ένα από ένα περιττό ζευγάρι των ομοαξονικών καλωδίων κορμών UCN που καθοδηγούνται διαφορετικά για να μειώσουν τη δυνατότητα της ταυτόχρονης ζημίας στα καλώδια Α και Β.

 

Καλώδιο πτώσης το ομοαξονικό καλώδιο που συνδέει τη συσκευή δικτύων με το καλώδιο κορμών UCN (καλώδιο Α UCN ή καλώδιο Β UCN) με τη βοήθεια της βρύσης καλωδίων κορμών.

 

Το καλώδιο κορμών τρυπά το συστατικό που προσαρμόζει τη συσκευή δικτύων στο καλώδιο κορμών UCN με τη βοήθεια ενός καλωδίου πτώσης διατηρώντας τη σύνθετη αντίσταση του καλωδίου κορμών. Τρεις τύποι βρυσών UCN παρέχουν τις συνδέσεις για δύο, τέσσερα, ή οκτώ καλώδια πτώσης. Λιμένας βρυσών ένας συνδετήρας φ-τύπων στη βρύση καλωδίων κορμών που παρέχει μια σύνδεση για είτε ένα καλώδιο κορμών είτε ένα καλώδιο πτώσης.

 

 

Τι οι βρύσες UCN κάνουν; Οι βρύσες UCN περιέχουν τους μετασχηματιστές σημάτων UCN και τα ταιριάζοντας με δίκτυα σύνθετης αντίστασης. Αυτά τα συστατικά επιτρέπουν στα καλώδια πτώσης για να διασυνδέσουν στο καλώδιο κορμών και να απομονώσουν επίσης το λειτουργούντα κορμό από τα ελαττώματα στα καλώδια πτώσης, όπως τα σορτς.

 

4-και η 8-πτώση UCN τρυπά περισσότερες πτώσεις εξοπλισμού στην ίδια περιοχή ολοκληρώνεται με τη χρησιμοποίηση αυτών των μεγαλύτερων βρυσών καλωδίων. Η βρύση καλωδίων κορμών 4 πτώσης προσαρμόζει τέσσερα καλώδια πτώσης και η βρύση καλωδίων κορμών 8 πτώσης προσαρμόζει οκτώ καλώδια πτώσης. Πώς οι βρύσες UCN παρέχονται; Οι βρύσες UCN στέλνονται ως ζευγάρια στις εξαρτήσεις που περιέχουν δύο 2 βρύσες πτώσης UCN με τέσσερις εξολοθρευτές 75Ω, δύο 4 βρύσες πτώσης UCN με οκτώ εξολοθρευτές 75Ω, ή δύο 8 βρύσες πτώσης UCN με δέκα έξι εξολοθρευτές 75Ω. Κάθε εξάρτηση περιλαμβάνει επίσης να τοποθετήσει τα υποστηρίγματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εγκαταστήσουν τις βρύσες σε ένα γραφείο ή αλλού.

 

 

 


 

Έχουμε την καλή τιμή στο PLC αβ, το PLC Omron και Honeywell C200, C300, τον πρότυπο αριθμό τέτοιοι όπως TC/TK/MC/CC/511/512/513/514 και μερικά αγαθά σειράς FC,
Εάν έχετε άλλη έρευνα, pls αισθανθείτε ελεύθερος να με ενημερώσει.
 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613510133539

WhatsApp : +8613510133539