LSA2B 10 βαρέων καθηκόντων μικροϋπολογιστής Honeywell σειράς διακοπτών ορίου Amps 12 μήνες εξουσιοδότησης

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: Honeywell
Αριθμό μοντέλου: LSA2B
Ποσότητα παραγγελίας min: PC 1
Τιμή: USD
Χρόνος παράδοσης: 3-5 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T
Όρος: Αρχικός νέος Εξουσιοδότηση: 12 μήνες
Όρος ναυτιλίας: DHL/TNT/UPS/FEDEX κ.λπ. Χρονική ανοχή: 3-5 ημέρες
Όνομα: Βαρέων καθηκόντων διακόπτης ορίου Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Ανθεκτικός
Υψηλό φως:

Διακόπτης ορίου ακρίβειας

,

εσωκλειόμενος διακόπτης ορίου

Co. τεχνολογίας Ironman, ΕΠΕ

 

Περίπου εμείς:

Ειδικευόμαστε στα μέρη αυτοματοποίησης και τους βιομηχανικούς ελέγχους, PLCS, το DCS, την ενότητα/τον πίνακα, την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, τον ελεγκτή, κ.λπ. Διατηρούμε έναν κατάλογο των νέων και ξεπερασμένων μερών που χρησιμοποιούνται σε όλους τους τομείς της κατασκευής και των βιομηχανικών τομέων.


Χαρακτηρισμένο εμπορικό σήμα:
● HONEYWELL ● ΑΒ ● OMRON ●SIEMENS ●SCHNEIDER

ΔΗΛΏΝΩΝ ● ●MTL ● Γερμανία ● ROSEMOUNT● ABB ●And πολύ περισσότεροι!


 

Διακόπτης 10 μικροϋπολογιστών Honeywell LSA2B βαρέων καθηκόντων διακόπτης ορίου Amps

Χρονική ανοχή: 3-5 ημέρες

Νέος με την εξουσιοδότηση ενός έτους

 

LSA2B 10 βαρέων καθηκόντων μικροϋπολογιστής Honeywell σειράς διακοπτών ορίου Amps 12 μήνες εξουσιοδότησης 0

 

Μέγεθος #12AWG χρήσης ΚΑΛΩΔΙΩΣΗΣ ή μικρότερο στερεό ή προσαραγμένο καλώδιο για να συνδέσει με τα τερματικά συνδετήρων τύπων πίεσης. Τα φτυάρια μπορούν να είναι μέχρι 0,312 ίντσες ευρέα, δαχτυλίδια μέχρι 0,312 ίντσες dia. Με τις συνδέσεις τύπων φτυαριών ή δαχτυλιδιών, οι προ-μονωμένοι συνδετήρες ή η heat-shrinkable σωλήνωση πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να παρέχουν τη μόνωση μεταξύ των τερματικών. Το διάγραμμα κυκλώματος του διακόπτη παρουσιάζεται στην πινακίδα. Είναι ευκολότερο να συνδεθούν με καλώδιο οι double-pole μονάδες HDLS με να συνδέσει τα καλώδια μολύβδου με τα τερματικά ο πλησιέστερα ο αγωγός ανοίγοντας πρώτα. Μια στηρίζοντας βίδα βρίσκεται στην κατοικία κοντά στο άνοιγμα αγωγών.

 

Οι μονάδες διακοπτών ΜΙΚΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ SWITCH™ HDLS με ένα φως δεικτών στην κάλυψη εφοδιάζονται με τα καλώδια μολύβδου από το φως που συνδέεται με τα κανονικά ανοικτά αρσενικά τερματικά (#3 και #4) εκτός αν ορίζεται διαφορετικά. Τα καλώδια μπορούν να είναι και επανασύνδεσαν στα κανονικά κλειστά αρσενικά τερματικά ή διαταγμένος συνδεμένος με τα κανονικά κλειστά τερματικά με τη χρησιμοποίηση ενός κώδικα τροποποίησης. Πάντα συνδέστε αυτά τα καλώδια με το ίδιο σύνολο τερματικών που χρησιμοποιούνται για το φορτίο. Στα κανονικά ανοικτά αρσενικά τερματικά (#3 και #4), το φως θα είναι ανοικτό με το διακόπτη που δεν ωθείται. Στα κανονικά κλειστά τερματικά (#1 και #2) το φως θα είναι κλειστό.

 

Προσδιορισμός θέσης του μοχλού. Ο μοχλός στις περιστροφικές ωθημένες μονάδες είναι διευθετήσιμος μέσω 360° γύρω από τον άξονα. Χαλαρώστε τη βίδα με ένα hexagon βασικό γαλλικό κλειδί 9/64 ίντσας, κινήστε το μοχλό προς την επιθυμητή θέση, και σφίγξτε ασφαλώς τη βίδα έως ότου η «μπορεί ετικέττα αφηγητών» κανένα Ionger να κινηθεί με το χέρι. Κατόπιν σφίγξτε τη βίδα άλλη 1/8 έως 1/4 στροφή για να βεβαιώσετε ότι ο μοχλός είναι σφιχτός στον άξονα. Τα Hexagon βασικά γαλλικά κλειδιά παρέχονται στη ρύθμιση του συνόλου εργαλείων (αριθμός μερών LSZ4005). Διευθετήσιμοι μοχλοί μήκους. Ένα 9/64 hexagon βασικό γαλλικό κλειδί απαιτείται για να ρυθμίσει το μήκος των διευθετήσιμων μοχλών. Τοπ δύτης κυλίνδρων. Τοπ δύτης κυλίνδρων θέσης στο επιθυμητό αεροπλάνο κυλίνδρων με τη ρύθμιση του κεφαλιού όπως εξηγείται στο επικεφαλής τμήμα ενεργοποιητών ανωτέρω.

 

LSA2B 10 βαρέων καθηκόντων μικροϋπολογιστής Honeywell σειράς διακοπτών ορίου Amps 12 μήνες εξουσιοδότησης 1

 

Το LSA2B είναι double-pole διπλός-ρίχνει το βαρέων καθηκόντων διακόπτη ορίου του (DPDT) 2NO-2NC με το δευτερεύοντα περιστροφικό ενεργοποιητή και τον αγωγό 0,75 ιντσών 14NPT. Η αιφνιδιαστική δράση ΜΙΚΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ SWITCH™ που ο βαρέων καθηκόντων διακόπτης ορίου έρχεται με die-cast την ψευδάργυρος κατοικία, περιλαμβάνει το επικεφαλής σχέδιο κύριος-και-υποδοχών για την ασφαλή διατήρηση επικεφαλής--σωμάτων, μοναδικό τραίνο κίνησης όλος-μετάλλων για τα συνεπή λειτουργούντα χαρακτηριστικά ακόμη και σε υψηλής θερμοκρασίας (διαρκεί περισσότερο χωρίς την ανάγκη για τη συχνή ρύθμιση από τα τραίνα κίνησης με τα πλαστικά μέρη,) self-lifting τερματικά πιάτων πίεσης εκτός από το χρόνο καλωδίωσης, που προσδιορίζεται εύκολα στηρίζοντας το τερματικό (μέσα) για τη συμμόρφωση με OSHA και άλλα πρότυπα ρυθμιστικών αντιπροσωπειών.
  • Διευθετήσιμοι λειτουργούντες τρόποι τομέων, για το μειωμένο κατάλογο
  • Ευκολία των επίτόπου οδηγιών ρύθμισης
  • Explosionproof
  • Αιχμάλωτες βίδες κεφαλιών και σωμάτων
  • Σχεδιασμένος για να αντισταθεί το σεισμικό κλονισμό
  • Προ-μολυβδούχο καλώδιο ή προ-συνδεμένοι με καλώδιο τύποι συνδετήρων
  • Εποξικό γεμισμένο πλύσιμο κάτω
  • -40°C χαμηλή θερμοκρασία

Εφαρμογές

Βιομηχανικός, συντήρηση & επισκευή


 

Έχουμε την καλή τιμή στο PLC αβ, το PLC Omron και Honeywell C200, C300, τον πρότυπο αριθμό τέτοιοι όπως TC/TK/MC/CC/511/512/513/514 και μερικά αγαθά σειράς FC,
Εάν έχετε άλλη έρευνα, pls αισθανθείτε ελεύθερος να με ενημερώσει.
 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613510133539

WhatsApp : +8613510133539