51304584-200 I/O PLC ενότητας Honeywell πινάκων ελέγχου ΝΈΟ στο κιβώτιο

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: Honeywell
Αριθμό μοντέλου: 51304584-200
Ποσότητα παραγγελίας min: PC 1
Τιμή: USD
Χρόνος παράδοσης: 3-5 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T
Όρος: Αρχικός νέος Εξουσιοδότηση: 12 μήνες
Όρος ναυτιλίας: DHL/TNT/UPS/FEDEX κ.λπ.
Υψηλό φως:

TC iah161

,

MC paih03

Co. τεχνολογίας Ironman, ΕΠΕ

 

Περίπου εμείς:

Ειδικευόμαστε στα μέρη αυτοματοποίησης και τους βιομηχανικούς ελέγχους, PLCS, το DCS, την ενότητα/τον πίνακα, την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, τον ελεγκτή, κ.λπ. Διατηρούμε έναν κατάλογο των νέων και ξεπερασμένων μερών που χρησιμοποιούνται σε όλους τους τομείς της κατασκευής και των βιομηχανικών τομέων.


Χαρακτηρισμένο εμπορικό σήμα:
● HONEYWELL ● ΑΒ ● OMRON ●SIEMENS ●SCHNEIDER

ΔΗΛΏΝΩΝ ● ●MTL ● Γερμανία ● ROSEMOUNT● ABB ●And πολύ περισσότεροι!


 

51304584-200 I/O PLC ενότητας Honeywell πινάκων ελέγχου ΝΈΟ στο κιβώτιο

Χρονική ανοχή: 3-5 ημέρες

Νέος με την εξουσιοδότηση ενός έτους

 

51304584-200 I/O PLC ενότητας Honeywell πινάκων ελέγχου ΝΈΟ στο κιβώτιο 0

 

Ο ελεγκτής C300 Honeywell παρέχει τον ισχυρό και γερό έλεγχο για το διανεμημένο σύστημα ελέγχου το (DCS). Το C300 είναι ένας κόμβος στο τομέας-αποδεδειγμένο αιτιοκρατικό λογισμικό πυρήνων του (CEE) περιβάλλοντος εκτέλεσης ελέγχου λειτουργούσας Honeywell. Το λογισμικό της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης παρέχει μια ανώτερη εκτέλεση ελέγχου και σχεδιασμός του περιβάλλοντος. Οι στρατηγικές ελέγχου για κάθε κόμβο ελεγκτών διαμορφώνονται και φορτώνονται μέσω ενός κοινού οικοδόμου ελέγχου, ενός εύκολου και διαισθητικού εργαλείου εφαρμοσμένης μηχανικής. Εκτός από μια τυποποιημένη και γερή βιβλιοθήκη των προ-χτισμένων φραγμών και των αλγορίθμων λειτουργίας, ο ελεγκτής C300 υποστηρίζει επίσης τους φραγμούς το (CABs) αλγορίθμου συνήθειας. Οι φραγμοί αλγορίθμου συνήθειας είναι παρόμοιοι στο σκοπό και τη δομή με τους τυποποιημένους φραγμούς λειτουργίας που διανέμονται με τον οικοδόμο ελέγχου. Εντούτοις, τα αμάξια έχουν τους καθορισμένους από το χρήστη αλγορίθμους και τις δομές δεδομένων, που επιτρέπουν προσαρμοσμένες στις συνήθεια στρατηγικές για να αναπτυχθούν στις συγκεκριμένες απαιτήσεις.

 

 

Η ενότητα TC/RTD IOM υποστηρίζει μέχρι 16 κανάλια των εισαγωγών θερμοκρασίας. Ξεχωριστά χαρακτηριστικά γνωρίσματα • Λειτουργία TC και Ε&ΤΑ • Μακρινή κρύα ικανότητα αποζημιώσεων συνδέσεων • 1 δεύτερη ανίχνευση PV με την προστασία OTD • Διαμορφώσιμη προστασία OTD (δείτε κατωτέρω) • Τα σημεία θερμοκρασίας μπορούν να προστεθούν στην υποστήριξη θερμοκρασίας 16 αυξήσεων σημείου που η μεταβλητή θερμοκρασίας συλλέγεται από όλα τα σημεία στη δεύτερη διαλογη Α1. Η 1 δεύτερη αναπροσαρμογή περιλαμβάνει έναν διαμορφώσιμο έλεγχο για την ανοικτή ανίχνευση το (OTD) θερμοηλεκτρικών ζευγών (δείτε κατωτέρω) πριν από τη διάδοση της μεταβλητής θερμοκρασίας. Όλες οι εισαγωγές TC περιλαμβάνουν την ακέραια κρύα αποζημίωση το (CJC) συνδέσεων. Η δειγματοληψία και ο ανοικτός αισθητήρας ανιχνεύουν τις υποστηρίξεις TC/RTD IOM που μια παράμετρος διαμόρφωσης για τον ανοικτό αισθητήρα ανιχνεύει πριν από την παράδοση PV. Με τη διαμόρφωση OTD ενεργό, το PV επιλέγεται και κρατιέται ενώ ένας κύκλος OTD εκτελείται μέσα στο ίδιο παράθυρο μέτρησης. Εάν το OTD είναι αρνητικό, το PV διαδίδεται επάνω μέσω του συστήματος. Εάν το OTD είναι θετικό, το PV τίθεται τη ΓΙΑΓΙΆ και η μαλακή αποτυχία καναλιών εισαγωγής τίθεται. Κατά αυτόν τον τρόπο, καμία ακατάλληλη δράση ελέγχου δεν εμφανίζεται για τις τιμές PV που οφείλονται άκυρος σε ένα ανοικτό θερμοηλεκτρικό ζεύγος. Το PV που/που υποβάλλει έκθεση δεν υφίσταται καμία προστιθέμενη καθυστέρηση από την επεξεργασία OTD.

 

 

Έχουμε την καλή τιμή στο PLC αβ, το PLC Omron και Honeywell C200, C300, τον πρότυπο αριθμό τέτοιοι όπως TC/TK/MC/CC/511/512/513/514 και μερικά αγαθά σειράς FC,
Εάν έχετε άλλη έρευνα, pls αισθανθείτε ελεύθερος να με ενημερώσει.
 
 

ετικέτα:

MC paih03

CC tdil01

TC iah161

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613510133539

WhatsApp : +8613510133539