ΜΟΝΆΔΑ FCPSUUNI2450U ΠΑΡΟΧΉΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΎ ΡΕΎΜΑΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΆΤΩΝ HONEYWELL FC-PSU-UNI2450U V2.1 ΝΈΑ

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: Honeywell
Αριθμό μοντέλου: Fc-psu-UNI2450U
Ποσότητα παραγγελίας min: PC 1
Τιμή: USD
Χρόνος παράδοσης: 3-5 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T
Όρος: Αρχικός νέος Εξουσιοδότηση: 12 μήνες
Όρος ναυτιλίας: DHL/TNT/UPS/FEDEX κ.λπ.
Υψηλό φως:

TC iah161

,

MC paih03

Co. τεχνολογίας Ironman, ΕΠΕ

 

Περίπου εμείς:

Ειδικευόμαστε στα μέρη αυτοματοποίησης και τους βιομηχανικούς ελέγχους, PLCS, το DCS, την ενότητα/τον πίνακα, την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, τον ελεγκτή, κ.λπ. Διατηρούμε έναν κατάλογο των νέων και ξεπερασμένων μερών που χρησιμοποιούνται σε όλους τους τομείς της κατασκευής και των βιομηχανικών τομέων.


Χαρακτηρισμένο εμπορικό σήμα:
● HONEYWELL ● ΑΒ ● OMRON ●SIEMENS ●SCHNEIDER

ΔΗΛΏΝΩΝ ● ●MTL ● Γερμανία ● ROSEMOUNT● ABB ●And πολύ περισσότεροι!


ΜΟΝΆΔΑ FCPSUUNI2450U ΠΑΡΟΧΉΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΎ ΡΕΎΜΑΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΆΤΩΝ HONEYWELL FC-PSU-UNI2450U V2.1 ΝΈΑ

Χρονική ανοχή: 3-5 ημέρες

Νέος με την εξουσιοδότηση ενός έτους

 

ΜΟΝΆΔΑ FCPSUUNI2450U ΠΑΡΟΧΉΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΎ ΡΕΎΜΑΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΆΤΩΝ HONEYWELL FC-PSU-UNI2450U V2.1 ΝΈΑ 0

ΜΟΝΆΔΑ FCPSUUNI2450U ΠΑΡΟΧΉΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΎ ΡΕΎΜΑΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΆΤΩΝ HONEYWELL FC-PSU-UNI2450U V2.1 ΝΈΑ 1

 

 

Εισαγωγή

Η ασφάλεια Manager™ Honeywell είναι ένα ιδιαίτερα αξιόπιστο, high-integrity σύστημα ασφάλειας για τις ασφάλεια-κρίσιμες εφαρμογές ελέγχου. Ως τμήμα Experion™ PKS Honeywell, που ενσωματώνεται σε PlantScape, ή στις αυτόνομες εφαρμογές, ο διευθυντής ασφάλειας αποτελεί τη βάση για τη λειτουργική ασφάλεια, παρέχοντας κατά συνέπεια την προστασία των προσώπων, του εξοπλισμού εγκαταστάσεων, και του περιβάλλοντος, που συνδυάζεται με τη βέλτιστη διαθεσιμότητα για τη συνεχή λειτουργία εγκαταστάσεων. Ο διευθυντής ασφάλειας είναι ένα χρήστης-προγραμματίσημο, μορφωματικό, βασισμένο σε μικροεπεξεργαστή σύστημα ασφάλειας, το οποίο μπορεί να εκτελέσει ένα ευρύ φάσμα του high-integrity ελέγχου διεργασίας και ενοργανωμένων των ασφάλεια λειτουργιών, που περιλαμβάνουν: • High-integrity έλεγχος διεργασίας, • Συστήματα διαχείρισης καυστήρων/λεβήτων, • Προστασία διαδικασίας και κλείσιμο έκτακτης ανάγκης, • Στρόβιλος και συμπιεστής που προστατεύουν, • Και αερίου συστήματα πυρανίχνευσης, και • Έλεγχος σωληνώσεων.

 

Βελτιώνει τα επιχειρησιακά αποτελέσματα

Η ασφάλεια Manager™ είναι η φυσική εξέλιξη της αποδεδειγμένης ρεύμα σε λειτουργία ασφαλούς πλατφόρμας συστημάτων ασφάλειας ελεγκτών (FSC®), η οποία έχει κερδίσει τη σφαιρική αποδοχή για περισσότερο από 15 έτη. Ενσωματώνει την αποδεδειγμένη τεχνολογία με δύο δεκαετίες διοικητικής πείρας ασφάλειας διαδικασίας Honeywell στην ενσωμάτωση των στοιχείων ασφάλειας διαδικασίας, των εφαρμογών, των διαγνωστικών συστημάτων και των κρίσιμων στρατηγικών ελέγχου. Ο διευθυντής ασφάλειας σχεδιάζεται για να βελτιώσει τα επιχειρησιακά αποτελέσματα μιας επιχείρησης με πλήρως να ενισχύσει την ασφάλεια διαδικασίας και να προστατεύσει τα προτερήματα και τους ανθρώπους εγκαταστάσεων. Μέσω της σφιχτής ολοκλήρωσης με το σύστημα το (PKS) γνώσης διαδικασίας Experion™, τα συστήματα ασφάλειας είναι ενοποιημένα σε μια ενιαία αρχιτεκτονική συστημάτων ασφάλειας, βεβαιώνοντας μια μοναδική ευκαιρία να βελτιωθεί και η ασφάλεια και η διαθεσιμότητα των διαδικασιών. Το Experion PKS παρέχει τη πρωτοφανή συνδετικότητα μέσω τις αποδοτικότητες όλων των επιπέδων διαδικασίας και επιχειρηματικών λειτουργιών και βελτιστοποιεί τις διαδικασίες εργασίας, βελτιώνει στερεότυπης συντήρησης, ενισχύει τη διαχείριση ασφάλειας, και απελευθερώνει το προσωπικό από τις χειρωνακτικές διαδικασίες.

 

Στηριγμένος στην τεχνολογία QMR

Το Manager™ είναι βασισμένο στη μοναδική και αποδεδειγμένη τομέας τετραπλάσια μορφωματική περιττή (QMR™) διαγνωστική βασισμένη τεχνολογία με μια αρχιτεκτονική 2oo4D. QMR ενισχύει την ευελιξία συστημάτων, αυξάνει τις διαγνωστικές ικανότητες μηνύματος και βελτιώνει την ανοχή ελαττωμάτων συστημάτων για τις κρίσιμες εφαρμογές. Επιτρέπει το χειρισμό των πολλαπλάσιων ελαττωμάτων συστημάτων μέσα στο διευθυντή ασφάλειας, που ταιριάζει με τις ανάγκες των κρίσιμων εφαρμογών ελέγχου.


 

Έχουμε την καλή τιμή στο PLC αβ, το PLC Omron και Honeywell C200, C300, τον πρότυπο αριθμό τέτοιοι όπως TC/TK/MC/CC/511/512/513/514 και μερικά αγαθά σειράς FC,
Εάν έχετε άλλη έρευνα, pls αισθανθείτε ελεύθερος να με ενημερώσει.
 
 

ετικέτα:

MC paih03

CC tdil01

TC iah161

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613510133539

WhatsApp : +8613510133539